A backyard wedding with Spanish Flair | Alex & Christian

In Duitsland is het nog steeds heel gebruikelijk dat bruidsparen nog echt in een kerk gaan trouwen. Maar toch kiezen steeds meer koppels voor een vrije Ceremonie in plaats van Gods zegen. In augustus 2012 had ik de eer de bruiloft van Alex & Christian in de achtertuin van het restaurant La Provincia in Münster te fotograferen.

Hun hebben elkaar zes jaar geleden via een vriend voor het eerst ontmoet. In het begin hebben zij stiekem afgesproken omdat dat hun de eerste momenten graag voor zich zelf wouden bewaren, en omdat ze eerst wouden testen of zij wel echt bij elkaar horen.

Ze houden ervan om met vrienden of ook gewoon samen in een café te zitten, te lachen en met een Chai Latte in de hand over het leven te praten. In de winter zou je hun waarschijnlijk vaker in de bioscoop tegen komen, want dan is het daar meestal helemaal leeg, vertelt zij met een kleine glimlach. Ze leven met een grootte passie voor koken en voor Spanje en ze willen helemaal niet vooraf al weten wat de toekomst brengt. Ze wachten gewoon af wat er gebeurd en zijn open voor alles.

Kira van Liebeswerk vertelde hun verhaal tijdens de Ceremonie en zorgde zo voor tranen in de ogen en lachen in de hele tuin. Het was echt een heel persoonlijke en ontroerende ceremonie waarvoor zij de music zelf hadden gekozen een met nog wat bijzondere verrassingen van hun beste vrienden. Naar de Ceremonie gingen wij naar hun favoriete café om de de portretsessie te doen in een omgeving die super bij  hun onconventionele leven passt.

Alex en Christian. Het was echt een grootte eer voor mij om een deel te zijn van jullie bruiloft. Bedankt dat jullie zo open waren voor mijn aparte ideeën en voor jullie vertrouwen in mij. We moeten echt nog een keer afspreken bij Tante August voor een Chai Latte. Dan kunnen wij samen naar jullie portret aan de muur kijken en ons aan jullie dag herinneren.

 

Garden for Ceremony and Reception La Provincia
Free Ceremony held by Kira from Liebeswerk
Location for dinner Treff Hotel
Location for portraits Tante August
Wedding Dress Pronovias
Make-Up and Hair Daniela Plesser
Wedding Cake Cafe Kleimann Münster
Wedding Photography Jennifer Hejna Photography

hochzeitsfotograf muenster_001 hochzeitsfotograf muenster_002 hochzeitsfotograf muenster_003 hochzeitsfotograf muenster_004 hochzeitsfotograf muenster_005 hochzeitsfotograf muenster_006 hochzeitsfotograf muenster_007 hochzeitsfotograf muenster_008 hochzeitsfotograf muenster_009 hochzeitsfotograf muenster_010 hochzeitsfotograf muenster_011 hochzeitsfotograf muenster_012 hochzeitsfotograf muenster_013 hochzeitsfotograf muenster_014 hochzeitsfotograf muenster_015 hochzeitsfotograf muenster_016 hochzeitsfotograf muenster_017 hochzeitsfotograf muenster_018 hochzeitsfotograf muenster_020 hochzeitsfotograf muenster_021 hochzeitsfotograf muenster_022 hochzeitsfotograf muenster_023 hochzeitsfotograf muenster_024 hochzeitsfotograf muenster_025 hochzeitsfotograf muenster_026 hochzeitsfotograf muenster_027 hochzeitsfotograf muenster_028 hochzeitsfotograf muenster_029 hochzeitsfotograf muenster_030 hochzeitsfotograf muenster_031 hochzeitsfotograf muenster_032 hochzeitsfotograf muenster_033 hochzeitsfotograf muenster_034 hochzeitsfotograf muenster_035 hochzeitsfotograf muenster_036