Genomineerd voor de Bruidsfoto Award

Ik weet dat het hier de laatste tijd erg rustig was. Wij zijn verhuisd en zo als altijd waren er problemen met het internet en verder waren er ook nog wat probleempjes met mijn Site waardoor ik helaas echt niets kon bloggen.

Dus… ik ben terug met heel erg goed nieuws. Bruid & Bruidegom heeft deze week de nominaties voor de „Bruidsfoto Award 2013“ bekend gemaakt, en ik ben erg trots en blij dat ik jullie kan vertellen dat een van mijn Foto’s genomineerd is in de categorie Taart & Toast .

Ga aub na de homepage van de tijdschrift en stem voor mijn Foto. Klik aub op deze Link.

Als je geen fotograaf bent dan klik je op  Publieksprijs en als je professioneel fotograaf bent dan klik je op Vakprijs.

Voor hobbyfotografen is het nog interessant om te weten dat je een Canon EOS 600D kan winnen.

Jullie moeten in iedere categorie drie foto’s kiezen ( mijn foto zit in de laatste categorie ), dan alleen nog maar de gegevens invullen je bent klaar.

Ik ben met iedere stem voor mijn foto heel erg blij !!! Bedankt alvast voor de stemmen.