Brand experience – La Dress

Bijna vier jaar lang volg ik hun website  wekelijks  ( soms ook dagelijks ). Gewoon om de mooie jurken te zien en erover na te denken welke ik zou kopen. Een jurk te kiezen, dat de perfecte jurk voor mij is, mooi om te dragen over dag en ook s‘ avonds, elegant maar niet ouderwets.

La Dress biedt de perfecte jurk voor iedere vrouw. Hun zeggen over hun klederen dat ze perfect passen en dat het heerlijk voelt om ze te dragen. Iedere jurk uit de collectie is klassiek. Je kunt ze met alle andere kleren combineren en je zult er de komende jaren van houden. Ik zou niet enthousiaster over hun filosofie en style kunnen zijn.

En nadat ik jaren verholen naar hun site gekeken heb en deze supermooie jurken bewonderde, heb ik een afspraak gepland in hun Atelier, om daar nu eindelijk een aantal jurken te passen en MIJN perfecte jurk te vinden.

Hun Atelier is net zoals de website. Het is helemaal wit en aan de muur is hun witte logo te zien. Malou, de Salesmanager droeg zelf ook een jurk van La Dress, wat mij liet zien hoe de medewerkers achter de merk staan. Mijn vriendin Natali en ik hadden allebei een aantal jurken gepast en we hadden ook meerdere jurken gevonden die perfect bij onze verschillende lichamen pasten. Wij hebben allebei een jurk gekocht en Malou ging ze niet gewoon in een plastic zakje stoppen, nee, zij ging het in zijdepapier vleien, legde het in een grootte karton en dan in een mooie papier zak. En op alle items was hun logo te zien. Ik voelde me prachtig toen ik met en tas in mijn handen uit de winkel kwam. Ik had een perfecte merk belevenis van en een perfecte jurk.

Wat zijn jou favoriete merken? Welke merken koop je en vertrouw je en wat maakt voor jou een goed merk uit ?

 

 

jennifer hejna_188 jennifer hejna_189 jennifer hejna_190 jennifer hejna_191 jennifer hejna_192 jennifer hejna_193 jennifer hejna_194

jennifer hejna_195