Bruiloft in de open lucht in Reeuwijk | Peggy & Robin

Als bruidsfotograaf ben ik een storyteller. Sommige bruiloften zijn zo vol met belevenissen en liefde dat ik aan het einde van de dag zelf verrast ben als de dag voorbij is. Alleen de foto’s blijven de volgende dag om deze vieve dag en al de mensen waar je mee gekletst en gelachen hebt te herinneren. De bruiloft van Peggy en Robin van zeker een van deze bruiloften. Na meer dan tien jaar samen en twee kinderen heeft Robin Peggy uiteindelijk gevraagd om met haar te gaan trouwen.

Na een kleine familie sessie en een portret sessie van het stel alleen vertrokken wij na ‚t wapen in Reeuwijk waar de gasten het bruidspaar al ontvingen. Vanuit hier vertrokken wij in kleine bootjes over de plassen om naar ‚ vaantje te gaan, de tweede locatie. Tijdens de leuke bootvaart was ik stiekem toch aan het bidden dat het droog blijft zolang wij op het water zijn. En we hadden geluk het begon pas de regenen als we met de groepsfoto’s bezig waren. De plechtigheid vond in de tuin plaats waar Peggy en Robin midden tussen familie en vrienden „ja“ tegen elkaar zeiden. It was een groot plezier om en dag zo vol liefde en geluk te mogen fotograferen.

Afgelopen week kon ik eindelijk het album bij hun thuis overhandigen.

Van harte bedankt Peggy en Robin.

Ik vond het heel leuk om jullie verhaal met mijn foto’s te mogen vertellen.

Bruiloften als deze maken mij altijd weer duidelijk hoe leuk mijn baan is.

 

 

Locatie voor lunch Restaurant ’t Wapen van Reeuwijk

Locatiie for plechtigheid, diner en feest Restaurant ’t Vaantje

Geniet van de foto’s met muziek.

[audio:https://www.jenniferhejna.com/wp-content/uploads/2011/11/Josh-Garrels-Love-War-The-Sea-In-Between-17-Pilot-Me.mp3|titles=Josh Garrels – Love & War & The Sea In Between – 17 Pilot Me]