Dajana & Wolfgang | Bruidsfotograaf in Osnabrück

Ik weet dat mijn kleine blog de laatste tijd een beetje verwaarloost is. Ik hoop nu snel tijd te vinden om aan jullie al de mooie bruiloften, die ik deze zomer mocht fotograferen te laten zien. Vandaag wil ik met jullie een bruiloft van begin juni delen (ik durf het datum bijna niet te noemen omdat het zo lang geleden is…).

Dajana en Wolfgang zijn voor mij een heel speciaal bruidspaar want ze stonden op de dag van hun huwelijk al de derde keer voor mijn camera. We hebben elkaar leren kennen in Oktober 2010 tijdens de babybuik-sessie in Osnabrück. Een aantal weken later hebben ze weer gebeld om een afspraak te maken voor een newborn-sessie van hun zoon Alexander. Ik was heel blij dat ze mij ook voor hun bruiloft weer hebben geboekt. Het was als of ik de trouwerij van vrienden fotografeer en ik vond het heel leuk om dit stel en hun zoontje weer te zien.

En omdat ik nooit blogposts over hun mooie sessies heb geschreven, wil ik deze post met foto’s van de zwangerschapssessie en de babysessie beginnen voordat ik foto’s van de bruiloft laat zien.