Een chinese bruiloft in Leuven | Lily & Tom

Hello

Wij wisten al van te voeren dat deze bruiloft in Leuven heel erg speciaal en internationaal zou worden. Er kwamen niet alleen vele internationale gasten maar het was ook een heel traditioneel chinees bruiloft met een modern en verliefd bruidspaar. Lily en Tom gingen naar een jarenlange relatie op afstand trouwen. Hij is in België opgegroeid zij in India. Ze hebben zich tijdens zijn Erasmusjaar in Hong Kong leren kennen. Haar huisgenote wist meteen dat het tussen die twee past een heeft hun heel snel nog dichter bij elkaar gebracht. Zij had helemaal gelijk, en na een korte tijd waren Lily en Tom verliefd.

De afgelopen jaren woonde hij in Sjanghai en zij nog steeds in Hong Kong. Ze waren dus heel veraf van elkaar en hun families. Skype en lange gesprekken werden een dagelijkse gewoonte. Tijdens de bruiloft in juni hebben zij hun families voor het eerst naar jaren weer ontmoet. Lilys familie kwam uit alle delen ter wereld naar Leuven gevlogen, om erbij te kunnen zijn als Lily en Tom gingen trouwen. Ik voel me geëerd en trots dat ik hun trouwfotograf mocht zijn en dat ik deze prachtige dag met al zijn diepe emoties en bijzondere momenten vast mocht leggen.

Lily en Tom, het was gewoon prettig om met jullie te werken. Jullie bruiloft was een uniek gebeurtenis, aangevuld met emoties, liefde en plezier. Conrad en ik zijn blij dat jullie ons hebben uitgekozen om jullie grootste dag te vereeuwigen.

Dit is het eerste gedeelte van Lily en Toms speciale dag. Deel 2 is hier ook binnenkort te zien – mis het niet.

[show-some-love]