Een klassieke bruiloft in Maastricht | Nancy & Alex

Een bruiloft in en museum is een echte droom voor kunstliefhebbers. Door deze bijzondere bruiloft is de droom dit te mogen beleven zowel voor hun tweeën als ook voor mij waar geworden. Het was een ontzettend prettige dag in juni, het weer was perfect und de locatie was betoverend. Nancy had de hele dag met veel liefde tot op het kleinste detail gepland een niets gebeurde toevallig. Wij hadden op deze dag de kans twee portret sessies te maken én in hun zelf gekozen thuisstad Maastricht én in de landelijke omgeving. Daardoor konden wij  veel mooie beelden en momenten in twee verschillende omgevingen vasthouden. Nancy en Alex houden van de bourgondische lifestyle met een goede wijn, lekker eten en een waas van de Franse „Savoir-Vivre“. Nancy is Franse lerares en ik voelde me bij haar met de vele Franse boeken in de kast meteen thuis. Ik heb er heel erg van genoten om de passie voor Frankrijk en de Franse taal met een van mijn bruiden te kunnen delen. Na de ceremonie en de portret sessie gingen wij naar het Cafe Modern in Teuven vlak achter de Belgische grens. De warme zomermiddag maakte hun droom van een Frans geïnspireerde bruiloft perfect. Het was gewoon prachtig – anders kan ik het niet zeggen.

De unieke ceremonie werd door een ambtenaar en een priester voltrokken. Daardoor konden Alex en Nancy niet alleen het burgerlijke huwelijk laten bevestigen maar kregen zij ook hun zegen van god.

Nancy en Alex, van harte bedankt dat ik deze bijzondere dag vastleggen, en een heerlijke dag met het bourgondische  „Savoir-Vivre“ met jullie mocht beleven. Jullie en Maastricht hebben nu een plekje in mijn hart.

 

[show-some-love]