Engagement Shoot in Münster | Julia & Karsten

Ik vind het super leuk om engagement-sessies te fotograferen. Je kan normale kleren aantrekken en gewoon jezelf zijn. Ook kan je heel veel verschillende locaties kiezen of met alle rust door de stad lopen en foto´s nemen. Dat is op de trouwdag meestal helaas niet mogelijk. En enagementshooting is echt super grappig en jullie hebben de kans om al VOOR de bruiloft een aantal mooie foto´s te krijgen – gewoon zo als je er normaal uitziet – en niet als bruid en bruidegom . En uiteraard is er nog een grootte winst – jullie kunnen alvast testen hoe het voelt om voor mijn camera te staan.

Soms heb ik koppels waarmee het meteen klikt. En dat kan dan een heel lang kennismakingsgesprek worden. Toen ik Julia en Karsten voor het eerst heb ontmoet, duurde het gesprek drie uur en wij hadden nooit een stil moment – we gingen gewoon babbelen en thee drinken ( althans IK dronk thee ).

Vandaag wil ik graag dit grappige koppel aan jullie introduceren. Zij hebben hun Engagementsessie in september gehad – jullie hebben vast meegekregen dat ik een beetje achterloop met het bloggen, toch ? We hebben de sessie in de super mooie stad Münster gemaakt waar zij samen wonen. Ik kan het niet afwachten om hun creatieve bruiloft te fotograferen die zij in mei in het Kaseinwerk gaan vieren. Om een beetje van mijn voorpret met jullie te delen, wil ik jullie hier een aantal foto´s van hun Engagementsessie laten zien.

Make-up and Hair: Daniela Plesser

hochzeitsfotograf_muenster_088 hochzeitsfotograf_muenster_089 hochzeitsfotograf_muenster_090 hochzeitsfotograf_muenster_091 hochzeitsfotograf_muenster_092 hochzeitsfotograf_muenster_093 hochzeitsfotograf_muenster_094 hochzeitsfotograf_muenster_095 hochzeitsfotograf_muenster_096 hochzeitsfotograf_muenster_097 hochzeitsfotograf_muenster_098 hochzeitsfotograf_muenster_099 hochzeitsfotograf_muenster_100 hochzeitsfotograf_muenster_101 hochzeitsfotograf_muenster_102 hochzeitsfotograf_muenster_103 hochzeitsfotograf_muenster_104 hochzeitsfotograf_muenster_105 hochzeitsfotograf_muenster_106 hochzeitsfotograf_muenster_107 hochzeitsfotograf_muenster_108 hochzeitsfotograf_muenster_109 hochzeitsfotograf_muenster_110