Featured Friday: Susan Davies | Vanilla Pod Design

Met mijn nieuwe website wil ik ook een nieuwe categorie op mijn blog voorstellen. Op elke eerste vrijdag van de maand wil ik jullie een leverancier presenteren wiens producten mij inspireren  en die ik zelf heel mooi vind. De meeste leveranciers die ik voorstel zijn vrouwen die hun eigen bedrijf hebben. Ik wil hierdoor andere vrouwen motiveren om hun dromen en hun passie te volgen. Deze succesverhalen zullen hopelijk andere vrouwen motiveren om niet alleen maar van dromen, maar ook de stap te wagen om dat te doen waar ze echt van houden. Ik wil ook bruiden en vrouwen op zoek naar mooie en bijzondere dingen inspiratie geven. Ik wil bruiden laten zien, dat ze met een extra stap bijzondere leveranciers en producten voor hun trouwdag kunnen vinden. Ik hoop jullie lezen deze serie graag op mijn blog.

Als jullie nog andere leveranciers kennen die bij deze serie passen laat het me gewoon weten.

Ik hoop het lukt me jullie de eerste Vrijdag van de maand een uitstekende en speciale leverancier te kunnen presenteren.

Deze week wil ik Susan Davies en haar bedrij Vanilla Pod Design voorstellen.

Ik ontmoette Susan in Utrecht in april om een paar foto’s van haar te maken en haar vragen over haar bedrijf te stellen.  Het was kort voor de ‚Royal Wedding‘ in Engeland en dus hadden wij een heel spannend onderwerp om over te praten. Susan komt oorspronkelijk uit Engeland en woont nu in Amsterdam. Hier heeft ze haar klein ontwerpbureau Vanilla Pod Design en deze producten zijn echt buitengewoon mooi.

We hebben samen gelachen, gegeten en muntthee gedronken terwijl wij leuk over zaken, producten en tuurlijk over bruiloften konden kletsen.

 

1) Wat is je bedrijf en wat maakt het zo speciaal ?

Susan: Mijn bedrijf heet Vanilla Pod Design en ik ben gespecialiseerd in gepersonaliseerd drukwerk voor bruiloften. Elke uitnodiging moet perfect en uniek zijn  en dus gebruiken we strikjes, Swarovski kristallen en andere accessoires om elke uitnodiging bijzonder te maken.

[quote]Vanilla Pod Design is een boutique design studio. Dit betekent dat we groot genoeg zijn om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en klein genoeg om elke klant als een individu te behandelen. De gedrukte materialen die wij leveren zijn mooi, handgemaakt, en speciaal ontworpen om net zo perfect te zijn als de bruiloft van onze klanten.[/quote]

 

2) Hoe lang heb je al je eigen bedrijf en wat heb je ervoor gedaan ?

Susan: Ik woon nu 3 jaar in Nederland en Vanilla Pod Design hebben wij een maand naar de verhuizing geopend. Ik was altijd geïnteresseerd in creativiteit en vormgeving en studeerde Design aan de Universiteit van Liverpool. Ik heb eerder gewerkt als inkoper voor huishoudelijke producten en speelgoed voor online retailers en gewone retailers.

 

Hier vindt u enkele foto’s van Susan en haar prachtige producten. Ik was echt onder de indruk van de kleine details op de uitnodigingen en ik had een heerlijke lunch met een open en hartelijk persoon. Dank je Susan voor je openheid en een heerlijke lunch samen.

 

Please also see her website:  www.vanillapoddesign.com