Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2012 !!!

I was on vacation in November sitting on my sunny terrace when I got the message from the magazine Bruid&Bruidegom if I could call them back even if I was on vacation. It was really early for the awards so I was wondering what their urgent matter might be. So I called them back. Gerdien told me that I was nominated two times for the awards 2012. I was beyond happy and with the sun and heat this could just be a perfect vacation day !

I was on vacation in November sitting on my sunny terrace when I got the message from the magazine Bruid&Bruidegom if I could call them back even if I was on vacation. It was really early for the awards so I was wondering what their urgent matter might be. So I called them back. Gerdien told me that I was nominated two times for the awards 2012. I was beyond happy and with the sun and heat this could just be a perfect vacation day !

We waren op vakantie toen ik het berichtje kreeg van de bruid&bruidegom magazine of ik toch terug kon bellen. Ik was een beetje verrasst omdat het toch belangrijk moest zijn als ze wouden dat ik vanuit mijn vakantie terug bel. Ik belde terug en Gerdien vertelde me dat ik twee keer genomineerd was voor de bruidsfoto award 2012 ! Ik was natuurlijk ontzettend blij en gelukkig en zelfs dat beetje regen kon deze perfecte vakantie dag niet stuk maken.