Griekse bruiloft in Duitsland

In juli mocht ik de „big-fat-greek-wedding“ van Sue-Ellen en Panos in de Gräflicher Park Bad-Driburg fotograferen. Deze grote bruiloft werde weer perfect georganiseerd door  Annika Wietzorke.

Ook als ik al best wat huwlijksfeesten heb gezien dit was echt een bijzonder bruiloft. Inmidden van 350 gasten, perfect gestylde bruidsmeisjes en miljoenen van bloemen waren het weer de kleinen momenten van voorpret en opwinding die deze dag zo speciaal hebben gemaakt. Het bruidspaar belde mij een aantal keer voor de bruiloft om nog details te bespreken en veranderingen door te geven. Tijdens ons laatste gesprek zei Panos tegen mij „Weet je, we willen gewoon gaan trouwen, en dat is alles“, ik denk dat is alles wat telt.

Geniet de foto’s van een fantastische trouwdag van heel leuke, warmhartige mensen.

Ik vond dit oude theater zo gaaf om er foto’s te maken. Perfect licht een heel mooi, subtiel achtergrond.

Wat een mooie bruid.

Deze bruidstaart was 1,60m hoog….