Jessica & Naomie | Fotosessie met twee zussen

Als het leven jou citroen geeft neem ze gewoon en maak er een mooie tequila van of tenminste citroen limonade. Toen ik veertien jaar oud was gingen mijn ouders scheiden. Het was zeker voor ons allemaal een zuur tijdperiode. Maar wat ik toen nog niet kon zien zie ik nu heel duidelijk. Het leven heeft mij niet alleen een citroen gegeven maar ook een geweldige stiefvader een fantastische stiefmoeder en twee super lieve stiefzusjes. We zijn een grote patchwork familie en we zijn zeker niet perfect maar in de Paasvakantie dit jaar heb ik foto’s van mijn stiefzusjes mogen nemen : Jessica en Naomie. Toen we elkaar voor het eerst zagen was ik een puber, Naomie kon net lopen en Jessica was is een koppige fase. Ik denk we hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt en ik ben heel blij dat wij nu  van de citroenen heerlijke limonade maken en samen genieten.