Love Shoot in België | MC & Thomas

Een verlovingssessie of love shoot is een goede kans om voor de bruiloft foto’s te maken. Jullie kunnen aankleden zoals jullie zijn een toebehoren meebrengen en we kunnen naar plekken gaan die voor jullie speciaal zijn. Dit is op de trouwdag vaak niet mogelijk. Het is een relaxte en leuke shoot en jullie krijgen foto’s die perfect zijn voor het drukwerk van de bruiloft en voor een speciaal gastenboek.

Twee weken geleden mocht ik Marie-Caroline en Tom leren kennen. We hadden in Tervuren in België afgesproken om hier in het park hun verlovingssessie te doen. Deze park heet voor hun een heel speciale betekenis die onderaan op de foto’s duidelijk te zien is. Na een aantal jaar samen en de verbouwing van hun droomhuisje heeft Tom eindelijk de grote stap gemaakt om in de winter in modder en sneeuw op zijn knie te gaan en MC te vragen of ze met hem wil trouwen. Hij heeft het aanzoek voor een speciale boom gedaan waarin hij vooraf „MC will you marry me“ had gezet. Het was perfect gepland. Zijn klein neefje was mee gegaan naar deze wandeling en de perfecte plek om de verlovingsring voor MCs nieuwsgierige blikken te verstoppen. Zij was betoverd en enthousiast over Tom’s planning en creativiteit en heeft natuurlijk „JA“ gezegd.

Deze speciale boom mocht tijdens de engagement sessie natuurlijk niet missen en was het perfecte accessoire voor hun shoot. We werden ook nog met een erg mooie namiddagzon beloont. Ik kan niet afwachten om de bruiloft van dit leuk stel vast te leggen.