Love Shoot in Utrecht

De laatste maanden waren voor mij heel gek en spannend. Het was mij een ontzettend groot genoegen om een aantal heel mooie bruiloften te fotograferen en wonderbare mensen te leren kennen. In juni had ik de eer om Naissan en Peter te begeleiden. Hun waren net getrouwd in Washington D.C. waar hun allebei wonen en werken. Ze zijn toen in verband met hun werk naar Europa gekomen. Zij had afspraken in Zweden, hij in Nederland. Dit was de perfecte gelegenheid om in Utrecht, de stad waar hij gestudeerd heeft, een portret sessie in trouwjurk en pak te maken.

Het weerbericht had regen voorspelt, en zo waren wij heel blij dat wij tijdens een droge periode van de dag door de mooie binnenstad van Utrecht gingen. Wij beklommen zelfs de domtoren om van hun ook daar heel mooie foto’s te nemen. Ik vind het altijd weer spannend om met mensen zoals Naissan en Peter samen mag werken, en dat ik alles over hun internationale liefde te mogen ervaren. De meeste portret sessies met internationale stellen heb ik in Amsterdam, en hoewel ik Amsterdam een heel leuke stad vind, was ik deze keer blij dat ik de knusse oude binnenstad van Utrecht als achtergrond voor de sessie had.

Naissan en Peter-  Bedankt dat jullie, ondanks het feit dat wij ons door de grootte afstand van te voeren niet konden leren kennen, toch voor mij gekozen en mij jullie vertrouwen gegeven hebben. En bedankt voor deze heerlijke grappige middag in Utrecht. Ik ben nog nooit eerder op de domtoren geweest. Dat ga ik echt aan iedereen vertellen die het wil horen… En jij Peter bedankt dat jij mij al die mooie plekken van Utrecht hebt laten zien die ik tot nu toe nog niet kende – jij kent deze stad veel veel beter dan ik.