Mijn eerste studio

Ik ben met mijn bedrijf in 2009 in mijn woonkamer begonnen. Conrad en ik hadden toen 60 m2 op papier ( wat in de realiteit dus ongeveer 55m2 was ), en mijn oude houten bureau stond midden in onze woonkamer. Ik was net de foto’s van mijn eerste bruidsreportages op mijn kleine 13“ Samsung Notebook aan het bewerken ( met deze computer heb ik overigens ook mijn complete studie gedaan ), terwijl ik ergens tussen tv en de de vuile vaat van de dag zat. Toen wij dan in 2010 verhuisden kon ik in onze nieuwe 3-kamer appartement mijn eerste kleine kantoorruimte inrichten.  Deze ruimte was uiteraard heel snel gevuld en ik kan tegenwoordig helemaal niet meer begrijpen hoe ik ooit in onze woonkamer kon werken… waar heb ik toen überhaupt al die tijdschriften en mijn printer gelaten ? Drie jaar verder wou ik de volgende stap gaan zetten: Een klein kantoortje in Duitsland waar ik kan werken, klanten ontmoeten en indoor fotograferen. Dat klonk te mooi om waar te zijn… In februari heb ik dus besloten om zon kleine ruimte te gaan huren. En al in juni kreeg ik de kans om een klein appartement te huren zodat ik kon beginnen met het inrichten van mijn eerste eigen studio. Mijn groot dank aan Rachel, Eva, Reinhold, Steffen und natuurlijk Conrad, voor de hulp tijdens de renovatie, met het ophangen van de lijsten met de waterpas en natuurlijk met het ophangen van de gordijnen (!!!). De  mensen die mij kennen zou mijn keuze van de meubels en lijsten niets verbazen -  alles is heerlijk wit… precies zo als bij ons tuis. Het is uiteraard nog niet alles perfect, maar ik denk dat ook niet alles perfect moet zijn om het te mogen laten zien.

Ik ben heel erg blij dat wij nu bijna alles af hebben, en dat ik jullie deze kleine plek op mijn blog kan presenteren. Koffie, thee en prosecco zijn altijd op voorraad. Voel je dus van harte welkom en uitgenodigd om mij te bellen en in mijn witte studio op visite te komen.