Noreen & Wijnand | Velovingssessie in de oude stad van Münster

Soms krijg ik aanvragen van bruidsparen voor data waar ik al geboekt ben. Toen Noreen mij vroeg om haar bruiloft te fotograferen had ik helaas dezelfde antwoord. Ik kan mij niet opsplitsen en maar een trouwerij per dag fotograferen. Toen kwam Noreen met de leuke idee om toch een verlovingssessie te doen. Ik was heel blij om dit leuk Duits-Nederlands stel in Münster te ontmoeten en ik een van mijn favoriete steden hun verlovingsfoto’s te maken.

We spraken in Duits en Nederlands en hadden het gewoon naar onze zin. Ze hebben elkaar ontmoet toen zij nog student was in Enschede en werde verliefd op elkaar „Dit had ik niet gepland“, zei zij terwijl  ze naar hem keek met een glimlach op haar gezicht „maar toen vroeg hij mij ook nog om bij hem te gaan wonen.“ We kletsten over het huis, de stundenten tijd en over relaties en zij zei „Alles heeft zijn tijd, en nu is de perfecte tijd om te gaan trouwen.“

 

 

Ik vond het zo mooi om te zien met hoeveel liefde ze elkaar aankijken.

 

Ze hadden een tweede outfit mee om verschillende stijlen te kunnen creëeren. Ik vond haar blouwe jurk met de zwarte bloem gewoon prachtig.

 

Dank aan jullie twee dat ik jullie verlovingsfoto’s mocht nemen. Ik wens jullie voor de toekomst geluk en gezondheid en een geweldige bruiloft. Tot snel…