Silke & Christian | Bruidsfotografie in Münster

Ik heb al lang naar de bruiloft van Silke en Christian uitgekeken. We hebben ons al eerder dit jaar leren kennen tijdens een verlovingssessie. We hebben heel veel gelachen en ik had zelfs Conrad meegenomen om paraplu’s te dragen. Misschien had ik Conrad ook maar naar de bruiloft mee moeten nemen want het regende de gehele dag. Gelukkig stopte de regen voor de portretsessie en voor de receptie na de kerkdienst. Ik was heel erg onder de indruk van de getuige van Christian die in de kerk voor het bruidspaar ging zingen. Ik was zeker niet de enige die op dit moment tranen in de ogen had.

Ik ben heel blij en dankbaar om bruiloften zoals deze van Silke en Christian te mogen fotograferen.

PS. Ik stond net midden in de zaal om foto’s van de openings speech te maken toen hoorde ik mijn naam en alle ogen waren op mij gericht. Ik was onderdeel van de speech van de bruidegom daarop was ik niet voorbereid. Het was echt leuk om onderdeel van deze dag te zijn .

Geniet van de foto’s.

Kerk: Dyckburg Kirche Münster

Wedding Location: Waldhaus Ladbergen