Walk Through a Wedding – Justin and Mary Marantz

Ik ben zo blij – niet allen dat ik dat mag doen waarvan ik hou, nee ik mag ook nog heel veel inspirerende mensen uit de gehele wereld ontmoeten en van hun leren. Afgelopen week was ik twee dagen bij de Walk Trough a Wedding Workshop van Justin and Mary Marantz. De workshop vond plaats in de studio van Anouschka Rokebrand. Zij had deze workshop en de Dutch Wedding Congress in de week daarvoor georganiseerd.

Ik volg het werk van dit koppel al een hele tijd en had ook al mails naar hun gestuurd om te vragen of hun van plan zijn om OOIT ook een keer naar Europa te komen en hier een workshop te doen. Ik ben echt blij dat mijn Fotografe vriendin Susan en ik de reis van drie uur gedaan hebben om deze workshop in Nederland te volgen.

Na deze twee erg intense dagen ben ik nog steeds bezig om al mijn aantekeningen over licht, klantenservice, leveranciers, marketing, branding, en passie te sorteren. Ze hebben ons laten lachen en huilen toen wij erover gingen praten wat fotografie voor ons persoonlijk betekend. Ik heb nog nooit zo veel over mijn mijzelf en over mijn klein bedrijf nagedacht dan in die twee dagen.

Flowers: Don Florito, www.donflorito.nl

Cake: De Keukenprinses, www.dekeukenprinses.com

Venue: Landgoed Te Werve, www.tewerve.nl

Hair and make-up: Katie Larcombe, www.katielarcombe.com

Models: Carina & David, www.carinaplusdavid.com

Dress: Unielle Couture, www.uniellecouture.nl

Stationery: Cardwise

 

wedding photography landgoed te werve bruiloft_landgoed_te_werve_003 bruiloft_landgoed_te_werve_004 bruiloft_landgoed_te_werve_007 bruiloft_landgoed_te_werve_008