Trouwen in Duitsland | Maria-Luise & Mark

Soms duurt het een tijdje voordat ik over een bruiloft ga bloggen. Dat kan gebeuren om dat ik dan mijn prioriteiten moet veranderen zodat alle klanten hun Foto’s en albums op tijd krijgen, of het is omdat het mij veel tijd kost om de mooiste foto’s van een bruidsreportage te kiezen. Internationale bruiloften behoren zeker tot mijn favorieten. Verschillende talen en tradities en altijd een heel bijzonder liefdesverhaal. Maria-Luise en Mark hebben elkaar tijdens een beachvolleybalwedstrijd in Dubai voor het eerst ontmoet. Hij is Australiër zij is Duitse. Wie tot nu toe niet in lotgevallen geloofde  zal het vanaf nu zeker doen. Hun gingen in de Johannikerk te Billerbeck trouwen. De receptie en het feest vonden op de idyllische boerderij van Maria-Luise’s ouders plaats. Zij hadden een grote witte tent en een perfecte styling met Arabische Touch. Ik kan mij echt niet voorstellen dat een balzaal of een andere locatie mooier geweest was voor de bruiloft dan deze witte tent in de achtertuin. Het was een erg emotionele dag voor die twee, en voor mij was het een fantastisch gevoel om getuige te zijn van de liefde tussen hun en de liefde van hun families die zij mochten ervaren.

Maria-Luises Adressen